"> ...
  • Anasayfa
  • https://www.facebook.com/kumas.alim.359126
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905357186113
  • https://www.twitter.com/@cahilchela1
  • https://www.instagram.com/yagmurtekstil44
  • https://www.youtube.com/channel/UCi0daJ3TF0oBA-UT6xE7ODA
ürünler
Linkler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam107
Toplam Ziyaret621792

Anasayfa


     70 denye astar alınır | 05357186113 | 70 denye interlok kumaş alınır | 70 denye jarse astar alınır

   
Üretici : Yağmur Tekstil
Fiyat : 15 TL 
Ürün Özellikleri
70 denye astar, 70 denye jarse astarı, astar kullanım alanları, astar kumaş fiyatları,70 denye astar alım satımı, parti astar,interlok jarse,polyester
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

70 Denye İnterlok, 70 denye jarse astar alınır.Jarse kumaş alım satımı.Parti kumaş alanlar - Yağmur tektil 70,50 denye astar kumaş alınır.Parti jarse astar alınır.

70 Denye İnterlok öğeleri tekstil kumaşı çok astar olarak kullanılır. % 100 polyester interlok bir katılmış yakından örme tekstil kumaştır. Kilitleri farklı denye gelir. Denye ağırlık fitness ölçü birimidir. Kumaş ile hafif ya da 1daha bakın olacak denye düşük. İnterlok kumaş öğelerdir iki yönlü mekanik streç . Spandex tekstile streç katacak ama pahalı. Fiyat hazır giyim üreticileri astarları için mekanik streç kilitleme kumaş tekstil tercih neden faktörlerden biridir.

 70 denye jarse astar alınır

Mağaza Kumaş

70 Denye İnterlok. İnterlok öğeleri tekstil kumaşı çok astar olarak kullanılır. % 100 polyester interlok bir katılmış yakından örme tekstil kumaştır. Kilitleri farklı denye gelir. Denye ağırlık fitness ölçü birimidir. Kumaş ile hafif ya da daha bakın olacak denye düşük. İnterlok kumaş öğelerdir iki yönlü mekanik streç . Spandex tekstile streç katacak ama pahalı. Fiyat hazır giyim üreticileri astarları için mekanik streç kilitleme kumaş tekstil tercih neden faktörlerden biridir.

İnterlok Kumaş Ürünleri Kalite Ve Kullanımı

2100 denye kilidi tekstil bu streç kumaş ağır bir niteliğidir. Çoğunlukla yapmak dışında kullanılan üstleri çocuk veya missy moda. Hazır giyim sektöründe balataları için kullanılan en yaygın streç kumaş ürün 70 denye% 100 poli kilit astar, 40 denye% 100 naylon triko astar ve 4 yönlü streç astar öğelerdir.

70 Denye İnterlok. Tekstil kumaşların alışveriş öğeleri bazı basit bilgi alarak eğlenceli olacak. Vardır büyük kumaş seçimleri seçim ve bilerek temel bilgileri daha iyi seçin. Yardımcı olacaktır İnterlok 70 denye streç astar öğeleri çoğunlukla gibi sırf kumaşlar için kullanılan şifon . Gibi ağır kumaş öğeleri gelince, en tasarımcıları olmayan streç tercih asetat astar iyi bir seçenek olarak. Yumuşak Giyim adlı tül net ya da sabit nadiren astarları için 70 denye kilitleme öğeleri tekstil kumaş kullanabilirsiniz.

 jarse astar alınır


% 100 Polyester İnterlok Kumaş

İnterlok Kumaş tekstil streç ürün genellikle vardır üretilen % 100 polyester. Polyester elyaf dayanıklılık verir ve tekstil kumaşlar kırışıklık oluşumunu azaltır. Polyester ve pamuk lifi öğeleri kombinasyonu çarşaf, harika tekstil üretmek için kullanılan perdeler , perdeler, kanepe, giysilerin, ve çok daha fazlası. Kilitleme streç kumaş parçalar için kullanılan bir rahat ve koruyucu tekstil aktif giyim. Kilit tekstil kumaş astarı öğeler de hoş olmayan hava koşullarından korumak için sırf kumaş giysiler içinde kullanılır.

70 Denye Kumaş

70 Denye Kumaş. 70 Denye Jarse Astar. Mevzu, çoğu zaman birden fazla iplik oluşan tedarik edilmesine dikiş yada dokuma kullanılan uzun, ince iplikçik üretmek beraber iplik ile aynı da diyebileceğimiz tıpkı birimlerle ölçülür. Kumaş , kumaşı , tipik olarak, dokuma, örme yada düğümleme tekstil elyaf, iplik yada iplikler ile üretilen, mesela cinsinden ölçülür , iplik sayısı (kabalık yada kumaş incelik bir ölçüsü), inç (EPI) birim uzunluktaki ve alır başı inç. 70 denye kumaş ve astar ürünlerinin her birini,z bizlerden tedarik edebilirsiniz.

70 denye astar fiyatları

70 Denye Jarse Astar. Bir elyaf , mesela, naturel araç-gereç, tek bir filament pamuk , keten ya da yün ya da bu şeklinde suni araç-gereç naylon , polyester , metal ya da mineral fiber açısından ölçülür. Düz kütle yoğunluğunun , bir lifin verilen uzunluğunun ağırlığı : Çeşitli birimler şeklinde bir lif ölçümü, başvurmak için kullanılır denye ve tex (liflerin doğrusal kütle yoğunluğu), süper S (yün elyaf inceliği), yün sayımı , yün sayımı, pamuk sayımı (yada Numara İngilizce Ne ), Sayı metrik (Nm) ve verim (denye ve tex karşılıklı). Bir iplik , bir eğrilerek aglomerasyon için kullanılan elyaf örgü , dokuma yada dikiş , pamuk sayısı ve iplik yoğunluğu açısından ölçülür. İki iş parçacığı meydana getirilen Mevzu her üç iplik oluşan bir araya uğraşıyorlardı.

70 Denye Astar

70 Denye Kumaş. 70 Denye Jarse Astar. Sen kumaş gereksinim ve artık buna ihtiyacım var. Bizim Rulo Ürünler Kısmı, size doldurma yarda yada kısa lot miktarları için çabuk netice vermeye hazır. Bizim çabuk her renkte dokuma naylon ve polyester kumaş kısa lot envanter, yığın kapsamlı ve fazlaca sayıda uç kullanımlar için tasarlanmış olan, Rulo Ürünler size pazarı için lüzumlu süratli cevap verir. satış ve dağıtım ekiplerimiz sen hertürlü kumaş için size bilgi verecektir. Eğer spor, moda, sıhhat, teknik, askeri, taktik, ya da üniforma kumaş ihtiyacınız olsun Rulo Ürünler hazır kumaşlar için deposudur. 70 Denye Kumaş.

Genel içinde yayınlandı | 40/1 interlok kumaş fiyatı, 50 denye astar interlok, 50 denye interlok astar, 50 denye isterlok, 70 denye astar, 70 denye astar interlok, 70 Denye İnterlok, 70 Denye İnterlok astar, interlok astar, interlok kumas cesitleri, interlok kumaş, interlok kumaş özellikleri, interlok kumaş fiyatları, interlok kumaş fiyatları bursa, interlok kumaş ne demek, interlok kumaş nedir, interlok Kumaş Nereden Alınır, interlok kumaşlar, interlok kumaşın özellikleri, jarse interlok, jarse interlok astar, parti interlok, stok interlok, İnterlok abiye modeli, İnterlok elbise modeli, İnterlok kumaş satışı ile etiketlendi Polyester Astar Alanlar

Vinil kaplı polyester bir polyester astar alanlar bir bağlama ya da yapışkan bir madde, ve dış PVC kaplama oluşmaktadır. Polyester ince kumaş (sıvı biçiminde, ilk uygulanmış) kaplama destekler ve kopma mukavemeti, uzama, yırtılma mukavemeti ve işlenmiş kumaşın boyutsal astar fiyatı sağlar. ince kumaş fiyatı, yüksek bir boyutsal ucuz astar sahip, yüksek mukavemetli, sürekli-filaman ipliklerin yapılır ve herhangi bir gerilme özelliklerini kaybetmeden binlerce kez bükülebilir.polyester astar HER TÜRLÜ KUMAŞ İPLİK GİYİM ALINIR. 0535 718 61 13

Baz kumaşın gerilme mukavemeti boyutu (denye) ve ipliklerin kuvveti (mukavemet) ve doğrusal inç veya metre başına iplik sayısı ile tespit edilir. daha bitmiş ürünün çekme mukavemeti, iplik büyük ve inç başına daha fazla iplikler.

Polyester Astar Alınır. Yapışkan madde, polyester lifleri ve dış kaplamalar arasında bir kimyasal bağ içerir ve lif haline nem emme engeller. Fitillenme donma-çözülme hasara neden olabilecek su lif eylem gibi kılcal olduğunu.

Polyester Astar Alınır. Kaplama sıvı, su direnci, küf direnci ve alev geciktirici ile ilgili istenen özellikleri elde etmek kimyasallar içerir. Kumaşlar, aynı zamanda ışık geçirgenliği veya tam ışık geçirmeme yüksek seviyeleri ile yapılabilir. Kaplama astar tatbik edildikten sonra, kumaş sıvı tabakayı kurutmak için bir ısıtma odasına geçer.

Polyester Astar Alınır. Vinil-lamine polyesterler tenteler, çadırlar ve düşük gerilim çerçeve yapılar için kullanılır. Teknik olarak laminasyonlu bir kumaş desteklenmeyen PVC film, iki katman arasında perdahlanmış bir takviye edici polyester astar alanlar oluşur.

Genel içinde yayınlandı | 70 denye astar, 70 denye jarse astar, a star is born alan menken, 50 denye astar kumaş, interlok jarse kumaş, astar kullanım alanları, astar kumaş fiyatı, astarlik jarse, astarlık saten kumaş, binder astar fiyatı, bitüm astar fiyatı, call me a star alan king, epoksi astar fiyatı, i'm a star scott alan, im a star alan scott lyrics, indeko astar fiyatı, jarse astar bursa, jarse astar firmaları, jarse astar osmanbey, polyester astar boya, polyester astar bursa, polyester astar fiyatı, polyester astar kumaş fiyatları, polyester astar nedir, polyester saten astar, polyester twill astar, saten alçı astarı, saten alçı astarı nedir, saten astar kumaş, saten astar kumaş, saten astar kumaş fiyatları, saten astar

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj